Zaļā kafija – cena, oficiālā vietne, kur nopirkt, oriģinālas, atzinumi

[Głosów:    Average: /5]

Pašlaik tik daudz runāt par zaļo kafiju, kas nejauši uzdot jautājumu: kas, patiesībā, zaļā kafija atšķiras no Black, ja tas tiešām ir tik noderīga, lai mums, un vai jūs uzskatāt, ka informācija, ka viņš veicina svara zudumu? Let ‘s galā.

Pirmkārt, nedaudz vēsture EM>

Ir zināms, ka kultūras audzēšanu kafiju to vairāk nekā 800 gadus. Ir daudzas leģendas, kas saistītas ar atklāšanas kafiju, bet mēs koncentrēsies uz dažiem interesantiem faktiem par šo produktu.

Eiropā kafija parādījās valdīšanas Alekseja Mihailoviča laikā un darbojās kā panaceja daudzām slimībām, tajā skaitā migrēnas. Tomēr pasūtījuma dzeramā kafijas dzērienu, kas saistīts ar vārdu Pēteris I. Saskaņā ar vēsturnieku, viņš atrodas piespiedu dzert “rūgta dzira” viņa tiesā.

Katrīna Lielā dzērām kafiju katru dienu, tomēr, viņš bija tik spēcīgs, ka apmēram 400 g kafijas pietika 4 tases. Catherine tika izgudrots arī withvoobrazil skrubis, kas attīra seju un ķermeni. Lai padarītu to, viņa sajaukti kafijas biezumi ar ziepēm un ūdeni.

Sākumā, tomēr, kafija savvaļā aug Etiopijā. Pēc atklājums kafijas ogu tika izmantots kā toniku tikai izejvielas. Nedaudz vēlāk Jemenā no Mature žāvētiem augļa mīkstumu sāka gatavoties tā saukto “balto Jemenas kafiju.” Un tikai XII gadsimtā no neapstrādātiem pupas ir sākušas, lai sagatavotu dzērienu (mūsu zaļo kafiju izrādās), un pat gadsimtus vēlāk sāka izžūt, cepetis un sasmalcina tos un pulveri, un piepilda ar karstu ūdeni, pievienojot garšvielas (galvenokārt ingvera un kanēļa) un piens.

Zaļā kafija un tās īpašības

Zaļā kafija ir kafija, kas nav pakļauti termiskai apstrādei, proti, ka graudi nav cepta (kā, lai iegūtu iepazinušies mums Black kafiju), un atstāj matēts olīvu krāsā. Graudu tie izmantojot speciālu apstrādi tiek iegūts no saldu mīkstumu augļa (ogas), no kafijas koku.

Izskats un aromātu zaļās kafijas atgādina lēcām. Zaļās kafijas pupiņas nav tik bagāts aromāts, kā Black. Kad briest zemes pupiņas zaļā kafija pagriežas dzēriens brūnā krāsā ar pīrāgu skābu garšu.

Noderīgs sastāvs un zaļās kafijas lietošana

Green kafija ir komplekss ķīmisko sastāvu. Tā satur tanīnu (ieskaitot miecvielas), purīna alkaloīdus (piemēram, kofeīns un teofilīns), alkaloīdus trigonelline, ēteriskās eļļas, organiskās skābes (ieskaitot chlorogenic skābes), vitamīni, minerālvielas, fiber, L-karnitīns, augu eļļām, monosaharīdus, polisaharīdu, pektīnu, aminogrupas skābes, etc.

Šis unikālais sastāvs zaļās kafijas ir atbildīgs par tās spēju:

  • , lai uzlabotu vispārējo toni ķermeni,
  • , lai uzlabotu smadzeņu darbību,
  • veicināt fiziskās aktivitātes,
  • mierinājums iedarboties uz nervu sistēmu
  • stāvokļa uzlabošanai, elpošanas sistēmas,
  • , lai samazinātu cukura līmeni asinīs
  • regulēt vielmaiņu
  • , lai uzlabotu gremošanu,
  • attīrīt organismu no toksīniem un smagajiem metāliem.

Turklāt zaļās kafijas pupiņas tiek veiksmīgi izmantotas medicīnā un kosmetoloģijā. Eļļas, pamatojoties uz tiem, tiek izmantots, lai ārstētu apdegumus, likvidēt rētas un striju, cīnīties ar celulītu, lai uzlabotu, stimulētu izaugsmi un atjaunot Shine matiem, par aprūpi jutīgu, sausu un dehidrētai ādai, kā arī lai novērstu grumbas.

Zaļā kafija, kā līdzekli, lai svara zudums

Pirms vairākiem gadiem zinātnieki no ASV, tika pierādīts, ka pupiņu negrauzdētas zaļā kafija ir milzīgs saturs chlorogenic skābes, ir iespēja regulēt cukura līmeni asinīs, un grauzdētā pupiņas daudzums šīs vielas samazinātas vairākas reizes. Un, lai gan cukura saturu organismā, samazinot sāk strādāt procesus, kas veicina tauku dedzināšana. Turklāt, zaļo kafijas pupiņu satur pienācīgu daudzumu hroma, pārliecinošo sajūtu bada un tieksmi pēc saldumiem. Tas ir iemesls, kāpēc zaļā kafija tagad tik plaši reklamēts kā līdzeklis svara zudums. Bet tādā formā, kādā tas ir, piemēram, aptiekās, tās ietekme ir apšaubāma, jo tā bagātinātājiem, kas satur zaļās kafijas pupiņu ekstrakta ļoti aptuvenu un pievienojot dažādas palīgvielu.

Iespējamais kaitējums zaļā kafija

Kā parasti, tikai ļaunprātīga zaļās kafijas var rasties:

  • galvassāpes,
  • kuņģa-zarnu trakta traucējumi,
  • uzbudināmība,
  • bezmiegs.

nav ieteicams dzert vairāk nekā 2 tases zaļās kafijas dienā.

Ja atteikties to principā cilvēki ar šīm slimībām, piemēram:

  • hipertensija,
  • glaukoma,
  • osteoporoze,
  • gastrītu un kunģa čūla akūtā stadijā.

Zaļā kafija ir kontrindicēts grūtniecēm un sievietēm zīdīšanas periodā un bērniem līdz 14 gadiem.

O Šandors Lazovskis 371 artykułów
Pārgājieni atkarīgais, Shiba-inu cienītājs, audiofīlu, Bauhaus ventilators un ekrāna printeris. Izgatavošanas pie sweet spot starp modernisma un programing atbildēt dizaina problēmas ar godīgiem risinājumiem. Es strādāju ar Fortune 500 uzņēmumiem un jaunizveidotiem